Sziasztok!

Itt hamarosan egy új történetet olvashatok ami kissé személyes is.
Mivel kezdő író vagyok így szívesen várok olyanok jelentkezését,
akik segítenének nekem a történet meg írásában. :)
Köszönöm annak aki majd érdeklődik a történetem iránt és jelentkezik :)



Üdvözlettel: Isabella Cullen

2011. január 15., szombat

Előszó vagy valami hasonló a történethez :)

Sziasztok!

Nos ez a történet kissé más lesz, mint a többi, amit eddig olvastam :)

Ebben a történetben kissé visszamegyünk az időben úgy kb. 150 évet :)

Mikor még a szülők döntötték el, hogy kihez kell hozzá mennie a hajadon lányoknak, és a nőknek nem volt semmibe se beleszólása. A nőknek csak is kizárólag mosni, takarítani, főzni és a gyerekkel szabadot foglalkozni. A férfiak dolgába nem volt szabad bele szólniuk.

Ebben a kórban élt egy család a Swan család nemes származásuk véget igen jó körülmények között éltek mind addig amíg Charkie Swan nem vett fel egy nagyobb összegű hitelt Leonció Martineztől, hogy támogatni tudja vele feleségének a családját. Mivel ezt az összeget nem tudta visszafizetni időben volt egy következménye. Leonciónak meg tetszett Charlie lánya Isabella Swan. Annak fejében, hogy elfelejtse a tartozást nem kért mást mint a lánya kezét. Charlie nagyon szereti a lányát és tudja, hogy szíve más felé húz, de nem volt más választása és belekellet mennie ebbe a házasságba, ha nem akartak földön futóvá válni.

Bella édesapja szeretete és a családja iránt érzet szeretett miatt bele ment ebbe a házasságba. Csak később jön rá, hogy nem kellet volna. A férje más városba költözteti és elszakítja a családjától a házasságuk boldogan kezdődik de ez majd meg változik amint kiderül Bella problémája (nem akarom lelőni a lényeget :) ).

A város neve ahova költöznek Forks ebbe a városban él a híres orvos Dr. Carlisle Cullen és családja. A helyi kórházban dolgozik a fiával együtt, aki orvostan hallgató Dr. Edward Cullen.

Talán ők lesznek azok, akik megmenthetik Bella életét és meg oldhatják a problémáját.

Ennyit a történetről kezdés kép és igyekszem hozni az első fejezetet :)

Azt hogy milyen gyakran lesz friss nem tudom előre megmondani majd minden kiderül szépen lassan :)

2 megjegyzés:

  1. Szia!
    Egy történet 150 évvel ez előtt? Érdekesnek hangzik! És Bella már férjnél van? :O Nagyon érdekel, hogy fogod alakítani ezt a történetet!
    Várom az első fejezetet, és persze megnyomom a követés gombot is. ;)
    Puszi

    VálaszTörlés
  2. Szia. Ilyen történetet még tényleg sehol sem olvastam :) Legalábbis én tuti nem :) Az alapszituáció teljesen más, mint a könyvben, épp ezért kíváncsi vok rá, mit hozol ki ebből a töriből :) Szerintem még sok érdekességet tartogatsz, és ha okosan kevered a kártyákat, az őrületbe kergetheted majd az olvasóidat :) További sok sikert :) Puszi :)

    VálaszTörlés